Onze werkwijze

Het begint bij de basis

We beginnen met de basis op orde te brengen. We richten jouw financiële administratie zo efficiënt mogelijk in. Hierbij houden we al direct rekening met de later te verwerken rapportageoverzichten en jaarrekening. Daarna brengen wij de loonadministratie op orde zodat je daar nauwelijks nog omkijken naar hebt. Deze werkwijze biedt jou het nodige gebruiksgemak en een betrouwbare administratie die altijd op orde is.

overzicht van cijfers

Dan het overzicht

Op basis van een betrouwbare financiële administratie kunnen je verschillende rapportageoverzichten maken zodat je precies weet waar je met je onderneming staat. Dit geeft je o.a. inzicht in de totstandkoming van je bedrijfsresultaat maar ook managementinformatie om voor de toekomst gerichter bij te sturen.

werkwijze

Sturen op cijfers!

Wij zorgen ervoor dat jij de juiste stuurinformatie op het juiste moment beschikbaar hebt. Maar daar stopt het niet voor ons. Daar begint het sturen op cijfers én resultaat. Wij laten je graag zien hoe jouw bedrijf het nu doet en waar je kunt bijsturen om het morgen nog beter te doen. Met onze bedrijfseconomische begeleiding maken we graag het verschil.

Automatisering

Wij stellen het softwarepakket Infor beschikbaar aan onze klanten. Deze software is ontwikkeld voor de cloud en geschikt voor alle branches. De software is uniek in haar soort en bespaart jouw als ondernemer veel (extra) administratief werk!

Diensten

Wat klanten zeggen