Werken bij MuldersGroep

Op zoek naar een uitdagende carrièrekans?

Als je denkt dat alle ondernemers een accountant nodig hebben, dan heb je het mis. We willen tegenwoordig allemaal graag sneller en efficiënter. Dat tijd geld is, snappen we bij MuldersGroep maar al te goed. Onze taak als financieel dienstverlener is niet voor niets het hoogst mogelijke rendement voor een ondernemer eruit te halen.

Daarom werken bij MuldersGroep!

Wij werken voor zowel starters, zzp’ers als particulieren. Schuif die oubollige accountant maar aan de kant! We hebben handige tools ontwikkeld om snel te kunnen werken: dat mag ook wel na 80 jaar ervaring. Dat we snel en efficiënt werken hoog in het vaandel hebben staan, neemt niet weg dat we graag een persoonlijke touch geven aan de zo’n 400 ondernemingen én alle ondernemers daarachter die klant bij ons zijn. Op dit moment zijn we bij MuldersGroep met tien enthousiastelingen, maar we kunnen jouw hulp goed gebruiken.

 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in de financiële sector? Dan kan je bij MuldersGroep zeker terecht! Dit bieden wij jou:

Wat je ervaring ook is, we richten je taken in op basis van jouw voorgeschiedenis

Je krijgt natuurlijk een salaris dat past bij je ervaring en de hoeveelheid uren dat je werkt

Ben je nog lang niet uitgeleerd? Wil je de beste in je vak worden? Bij ons is er veel mogelijkheid om nog interne opleidingen te volgen

Vacatures

Actuele vacatures

Bekijk onze actuele vacatures. Lijkt het je wel wat om zowel starters, zzp’ers als grote bedrijven te helpen om slimmer te werken? Wacht dan niet langer en solliciteer via de link in de vacature. Wie weet verwelkomen wij je snel in ons team!